Overige Senioren - svARC

Overige Senioren

Binnen ARC is de commissie OS ( overige senioren) het aanspreekpunt voor alle voetbaltechnische zaken. Het gaat hier om de elftallen ARC 4 tot en met ARC 21. Voor het 2e jaar in successie ook voor het 1e Veteranen elftal. De elftallen ARC 4 en ARC 5 spelen A-categorie, de overige elftallen allen B-categorie, van 4e tot en met 8e klasse. De commissie bestaat Klaas Verboom, Jan Mossink en Wim van Tongeren.

De commissie heeft als taak de elftallen te begeleiden naar een juiste teamsamenstelling, poule-indeling KNVB, trainingstijden en trainingvelden. Voor het verplaatsen van wedstrijden dient dit in overleg met de commissie te geschieden, zowel voor elftallen van de eigen vereniging alsmede voor bezoekende verenigingen.

De commissie kan wekelijks een beroep doen op een vaste groep clubscheidsrechters, die de thuiswedstrijden in goede banen trachten te leiden.Deze groep bestaat momenteel uit 7 man. Uitbreiding is altijd wenselijk. Voor de zaterdag wordt de commissie ondersteunt door een groep van 5 dames. Deze dames draaien om toerbeurten een zaterdagdienst, dat inhoudt: aanspreekpunt voor tegenstanders voor veld en kleedkamertoewijzing. En tevens de ontvangst van de scheidsrechters. Ook behoort tot de taken de controle van het digitale wedstrijdformulier, dat in samenwerking met de scheidsrechters juist ingevuld zijn weg weet te vinden naar de Zeister bossen.

De commissie overige senioren is bereikbaar via e-mail: arcoverigesenioren@gmail.com
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1992 LEDEN
  • 125  TEAMS
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn