Medische begeleiding

VOOR WIE SPORT EN WIL BLIJVEN SPORTEN! 

Iedereen begeleiden als een topsporter, dat is voor TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie  de weg naar optimaal functioneren in sport, werk en dagelijks leven. 

Het multidisciplinaire team van TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie ARC staat voor je klaar zodat je het maximale uit jezelf kunt halen tijdens het sporten. Niet alleen kun je voor behandeling van een klacht of blessure terecht, maar ook om deze te voorkomen. 

Iedere dinsdag van 18.00-19.00 uur en woensdag van 17.00-18.00 uur (speciaal voor kinderen) kun je terecht op het gratis sportfysiotherapeutisch inloopspreekuur. Je kunt terecht met (beginnende) klachten of blessures, en met vragen of voor advies. Het spreekuur is voor ALLE leden van ARC. 

Daarnaast kun je bij TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie ARC ook voor behandeling terecht bij Dennis Duwel en Thierry van den Oord. 

Geen klachten of blessure maar preventief aan de slag? Dat kan ook!
Denk hierbij aan een Functional Movement Screen (FMS), inspanningstest of een sportmedisch onderzoek.

https://www.triasfysiotherapie.nl/Functional-Movement-Screen

https://www.triasfysiotherapie.nl/sportenrevalidatiekliniek/inspanningstest

https://www.triasfysiotherapie.nl/sportenrevalidatiekliniek/basis-sportmedisch-onderzoek

Een afspraak maken voor behandeling of de preventieve FMS kan met:

-        Dennis Duwel; dennis@triastotaal.nl

In Centrum voor Gezondheid Vitalis (Dotterbloem 17) heeft TRIAS een uitgebreid multidisciplinair team die je o.a. kunnen helpen met fysiotherapie, sportrevalidatie, manuele therapie, dry-needling, echografie, kinderfysiotherapie, kaakfysiotherapie en fysiotherapie bij hoofdpijn en duizeligheid. 

Een afspraak maken voor behandeling kan via: 0172-233400, info@triastotaal.nl of WhatsApp 06-50413662 (WhatsApp maandag t/m vrijdag 08.00 – 16.30 uur).

Voor de eerste behandeling kun je ook online een afspraak online maken. www.triasfysiotherapie.nl/afspraak-maken

Meer informatie over TRIAS bij ARC vind je hier https://www.triasfysiotherapie.nl/Alphen-a/d-Rijn-ARC, over het spreekuur bij ARC hier www.triasfysiotherapie.nl/sportverenigingen en over TRIAS in Centrum voor Gezondheid Vitalis hier.  https://www.triasfysiotherapie.nl/Alphen-a/d-Rijn-Vitalis

TRIAS Fysiotherapie & Sportrevalidatie ARC

Olympiaweg 6

2406LG Alphen aan den Rijn

0172-233400

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!

  • OPGERICHT IN 1927
  • 1838 LEDEN
  • 104  TEAMS
  • Lid worden? Klik hier
  •  NL34RABO0301629188

Sv ARC
Sportpark Zegersloot
Olympiaweg 6
2406 LG Alphen aan den Rijn