Voorschoten'97 JO19-1

1 - 3

ARC JO19-1

5 september 2017 19:30

Na het teleurstellende resultaat in de bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag ging ARC dinsdagavond op bezoek bij Voorschoten. Vanaf het eerste fluitsignaal probeerde Voorschoten voortdurende door met soms nare overtredingen ARC te intimideren. Een aantal spelers van ARC ging hier niet al te professioneel mee om.

Ingrijpen vanaf de kant bracht weer het nodige vertrouwen terug  bij ARC. In de 30e minuut kreeg Max na een mooi opgezette aanval de bal toegespeeld en bedacht zich geen moment en krulde de bal mooi over de verdediging heen. Helaas stond het latwerk een doelpunt in de weg, maar de goed meegelopen Steven scoorde uit de rebound de 0-1. ARC drukte hierna door en kreeg binnen enkele minuten een aantal kansen om de voorsprong te vergroten. In de 42e minuut stond de verdediging van ARC niet goed en verspeelde eigenlijk heel klungelig de bal en schoot Voorschoten de 1-1 binnen. Op slag van rust ging Steven goed door op de keeper die hierdoor de bal niet kon onderscheppen en scoorde hierna heel beheerst 1-2.

ARC bleef in de tweede helft ook weer voortdurend de aanval zoeken en kreeg weer kansen maar goed keeperswerk van de goalie van Voorschoten stond een grotere voorsprong in de weg. In de 55e minuut gaf Lars een mooie steekpass op Max die vervolgens fraai in de verre hoek scoorde en de 1-3 liet aantekenen. ARC kreeg wederom nog een aantal kansen maar wist de voorsprong niet meer uit te breiden.

Al met al toch een nuttige overwinning met uiteraard weer enkele leermomenten. Zaterdag is er weer een Bekerwedstrijd op Zegersloot en is DOSR de volgende tegenstander.