ARC neemt laatste plaats over van Baronie

3 - 0

ARC JO19-1

Onder 19, JO19-1, 2e divisie B

14 oktober 2017 15:30

ARC speelde zaterdag tegen Baronie uit Breda en speelde een zeer matige, tot nu toe de slechtste wedstrijd van het seizoen. ARC was niet gretig genoeg en er was geen doorzettingsvermogen. Dan ga je heel snel achter de feiten aanlopen. De tegenstander was daarin tegen wel gretiger en was ook fanatieker en feller en ze hadden wel voldoende doorzettingsvermogen en daardoor kwamen ze in de 1ste helft dan ook verdiend met 1-0 voor.

In de 2de helft was ARC op het begin van de 2de helft beter aan het spelen, maar daarna waren ze het weer helemaal kwijt en niks zat toen mee. Sepp kreeg nog een prima kans op de gelijkmaker maar wist deze opgelegde kans niet te verzilveren. De scheids floot ook heel vaak tegen en dat zat ook niet mee. Maar we verloren niet van de scheidsrechter. De tegenstander scoorde in de 2de helft nog 2 doelpunten en dan kom je met 3-0 achter te staan en dat was ook de eindstand jammer genoeg, maar we blijven zeker positief voor de volgende wedstrijd. Dan zal ARC wel uit een ander vaatje moeten gaan tappen want dan wacht plaatsgenoot Alphense Boys.

Door: Faisal Daoudi