0 - 3

Alphense Boys JO19-1

Onder 19, JO19-1, 2e divisie B

28 oktober 2017 14:15

De eerste 15 minuten .ging het gelijk op en kreeg ARC in de 1e en 3e minuut de beste kansen. Alphense Boys komt dan nog met de schrik vrij, maar komen daarna beter in de wedstrijd. Al snel kreeg Luca een gele kaart waardoor wij toch wat behoudender gaan spelen. Pech voor doelman Boas die na 20 minuten spelen geblesseerd moest uitvallen en vervangen moest worden door Nino Marck. Na een snelle combinatie van de Boys kwamen wij achter met 0-1. 5 minuten voor de rust scoorde Alphense Boys de 0-2 wat tevens ook de ruststand is

In 61e minuut wordt het ook nog 0-3. De wedstrijd verliep verder gelijk op maar ARC was niet in staat om wat aan het score verloop te veranderen. In de 70e minuut moest Thomas met rood het veld verlaten vanwege het vasthouden van een doorgebroken Boys speler. De scheidsrechter had verder weinig begrip voor deze Alphense Derby en strooide vervolgens nog met 4 gele kaarten. De volgende wedstrijd mag ARC hopen op wat meer geluk om te scoren. Helaas ontbreekt het ons, bij de kansen die wij creëren deze om te zetten in doelpunten. Zaterdag as gaat ARC op bezoek bij Westlandia.

Verslag: Kenan Cetinkaya
Foto's: beschikbaar gesteld door Joost en Saskia