3 - 0

Forum Sport JO19-1

Onder 19, JO19-1, 2e divisie B

11 november 2017 14:15

11 november 2017 speelde ARC 019-1 op veld 5, onder leiding van interim trainer Remco Tuinenburg de thuiswedstrijd tegen Forum Sport 019-1. ARC ging de strijd met vol vertrouwen tegemoet omdat 3 punten echt noodzakelijk gehaald moesten worden om van de onderste plaats weg te geraken. Er was tenslotte genoeg gebeurd de afgelopen week.

ARC begon goed aan de eerste helft en wist in de 12e minuut te scoren. Een corner werd teruggelegd en werd prima ingekopt door Coen de Groot. Gesteund door deze vroege goal kreeg ARC nog een paar goede kansen in de eerste helft. De eerste 30 minuten wist Forum Sport weinig in te brengen.  In de laatste 15 minuten zakte ARC wat in en kreeg Forum Sport wat meer grip op het spel maar werd verder niet gevaarlijk. 1-0 beleef dan ook de ruststand.

Al vrij snel na de pauze wist Tren Drexhage in 50e minuut te scoren middels een kopbal uit een voorzet en bracht de verdiende 2-0 voorsprong op het scorebord. ARC hield goed de controle over het spel en wist in de 70e minuut de voorsprong op 3-0 te brengen. Coen de Groot maakte zijn 2e goal in deze wedstrijd. ARC kwam verder niet meer in gevaar en kon na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter eindelijk deze verdiende overwinning gaan vieren.

Aanstaande zaterdag speelt ARC uit bij Spartaan’20. De aanvang is 13.00 uur.

Door: Luca Janszen