3 - 1

ARC JO19-1

Onder 19, JO19-1, 2e divisie B

3 februari 2018 16:30

Zaterdag stond de late (16:30) uitwedstrijd tegen MVV op het programma. Dat betekende een lange busrit naar het verre zuiden.

Bij ARC heerste het gevoel dat er wat te halen viel, jammer genoeg verloren we desondanks  met 3-1. De 1e helft ging 2 kanten op, ARC was een paar keer gevaarlijk rond het doel van MVV maar de bal wilde er niet in. MVV scoorde wel en zorgde na een goede aanval en counter toch de 1-0 en 2-0. Nog voor rust deed ARC nog wat terug door een goede vrijde trap van Luca die de bal hard over de muur in het netje legde.

In de rust werden er afspraken gemaakt hoe we het in de 2e helft gingen doen. Dit resulteerde in een paar goede 100% kansen voor ARC, maar wederom ontbrak de scherpte. ARC probeerde de wedstrijd nog te kantelen met een paar wissels maar helaas kon ARC niks meer aan de stand veranderen. Al met al een goede pot die met iets meer scherpte net zo goed winnend had kunnen worden afgesloten voor de groep van trainer Dennis. Dan  had de terugreis er veel vrolijker uitgezien.
De 1e seizoenshelft afgesloten met een goede periode en na de winterstop weer goed begonnen en hopelijk kunnen we deze lijn op 24 februari weer doorzetten tegen concurrent Baronie waardoor we de weg naar boven weer kunnen hervatten. We spelen dan om 14:15 thuis, kom gerust kijken!

Door: Steven van der Pijl