10 - 0

RKAVV JO19-1

19 augustus 2017 14:15

Onbekend

Verleden week werd uit bij SHO in Oud Beijerland (4e divisie) met 2-4 gewonnen na een 2-0 achterstand bij de rust. Vandaag kwam derde divisieclub RKAVV op bezoek op Zegersloot. Afgelopen seizoen ook al een geduchte tegenstander.

ARC ging vanaf het eerste fluitsignaal volle bak spelen. Dit resulteerde in een meer dan verdiende 5-0 ruststand. Steven vd Pijl scoorde 2x en Max vd Veer scoorde 3 doelpunten. Na rust gaf ARC wederom vol gas en liet van RKAVV geen spaan meer heel en bereikte uiteindelijk vrij gemakkelijk de dubbele cijfers van 10-0. Steven vd Pijl scoorde nogmaals 2 doelpunten en  Coen de Groot, Luca Janszen en Tren Drexhage maakten de overige doelpunten. Zie de foto van de doelpuntenmakers en Boas die vandaag keurig zijn doel schoon hield.

Woensdagavond a.s. gaat ARC J019-1 op bezoek bij het Amsterdamse Zeeburgia. Een tegenstander van formaat. Een prima graadmeter hoe ARC er dan voor zal staan.