ARC JO9-1

Onder 9, JO9-1, Groep 1 17

16 september 2017 8:30

Onbekend

Eerste helft: zoals afgesproken starten we scherp tegen een fysiek gelijkwaardige en (net als wij) voetballende ploeg. Aanvoerder Joep neemt zijn ploeg op sleeptouw. Justin maakt mooi de 0-1 en kort hierna ook de 0-2. Een monsterscore lijkt aanstaande. Ter Leede herpakt zich goed en schiet vervolgens de 1-2 en 2-2 binnen. Op dit moment zijn wij beter en Senne schiet fraai de verdiende 2-3 in de touwen. Rots in de branding en laatste man Daan grijpt meerdere malen goed in. Vlak voor rust wordt het toch gelijk 3-3. Dit is tevens de ruststand.

Tweede helft: Vanmorgen spelen we als team één van onze betere wedstrijden. Er wordt beter overgespeeld, zijn meer plekvast, hebben oog voor elkaar en tonen strijdlust. De trainingen gaan zijn vruchten afwerpen. Genieten geblazen dus!! Milan keept een puike partij met schitterende reddingen en houdt hiermee zijn doel schoon. De geel-roden komen toch op voorsprong 4-3. Topspits Tim schiet de gelijkmaker tussen de palen 4-4. De wedstrijd is super spannend om te zien. Flankspeler Ravi maakt vele meters en speelt zijn tegenstander helemaal zoek. Alleskunner Youssef laat fantastische voetbal staaltjes zien en komt steeds bijna tot een doelpunt. Een gelijkspel lijkt aanstaande en ook de terechte uitslag, echter een twijfelachtig beslissing van de scheidsrechter zorgt er voor dat de Sassenheimers (ongelukkig voor ARC) toch aan het kortste eind trekken. Eindstand Ter Leede JO9-1 - ARC JO9-1. 5-4.

Kortom: mooie wedstrijd, lekker gevoetbald, genoten (ondanks het slechte weer en het vroege opstaan) en veel geleerd. op naar volgende week!!