DOSR JO19-1

Onder 19, JO19-1, Groep 1 23

9 september 2017 14:15

Droog, R.G.N.M.

ARC liet vanaf het begin merken dat er maar een ploeg recht had op een overwinning en dat was de thuisclub. Aanvallen op het doel van Noordwijk waren er dan ook regelmatig te zien.

In de 10e minuut ging Coen er op links vandoor en speelde Steven aan die een prima voorzet gaf waarop Nizar op de kruising kopte. De rebound kwam voor de voeten van Tren die vervolgens wel het net wist te vinden

Niet lang daarna scoorde Tren uit een goed genomen hoekschop door Nizar de 2-0. In 25e en 26e minuut scoorde vervolgens Steven de 3-0 en de 4-0 dat tevens ook de ruststand was.

Na de rust vergat ARC direct door te drukken. In de 60e minuut scoorde Steven 5-0 en zijn hattrick was daarmee een feit. Een minuut later verdedigde ARC niet al te best zodat Noordwijk vrij eenvoudig de 5-1 scoorde. De wedstrijd kabbelde rustig voort bij een flets doorgebroken najaarszonnetje. In de 80e minuut scoorde aanvoerder Luca de 6-1. Nog geen minuut later wist Tren de 7-1 te maken en dat was hattrick 2 deze middag. Bij ARC was al het kruit verdampt en in de slotfase van de wedstrijd wist Noordwijk de eindstand een iets dragelijker aanzien te geven door de 7-2 te scoren.