-

ESTO JO9-1

Onder 9, JO9-1, 1e klasse 4

23 september 2017 10:00

Eerste helft: Na de bekercompetie, waar we tegen hoger geklasseerde tegenstanders, mooie leerzame weken hebben gehad, is er vanmorgen de eerste test-case. Hoe staan we ervoor? Evenals vorige week komen de rood-zwarten na een bliksemstart snel voor. De snelle opkomende rechtsachter Justin schiet na mooi dribbelwerk wederom de 1-0 en 2-0 mooi in de touwen. Waar vorige week Ter Leede zich herpakte is ESTO niet bij machten de Alphenaren te stoppen. Tim gooit met twee doelpunten de wedstrijd in het slot. ESTO probeert nog aansluiting te vinden maar doelman Milan, die vandaag een rustige dag heeft, houdt prima 'de 0'. Ruststand 4-0.

Tweede helft: vandaag spelen we tegen een fysiek sterke tegenstander. ARC met veel snelheid en voetballend vermogen is heer en meester. De Bodengraafse voetballers geven vanaf het fluitsignaal nog even gas 4-1. ARC raakt echter niet in de war. De sterk en in dienst van het team spelende Youssef speelt zichzelf goed vrij en geeft vanaf links uitstekend voor. Tim schiet uit de voorzet met een volley direct op doel in de touwen. 5-1. Een prachtgoal!! ESTO gooit de handdoek in de ring. Voor ons een mooie gelegenheid om door te wisselen en wat te experimenteren. Senne die afgelopen week zijn verjaardag viert, zet zijn feest op het veld nog even voort met een mooie en verdiende goal 6-1. Verdedigers Daan en Joep laten zien ook voorin uitstekend uit de voeten te kunnen. Beiden komen met mooie acties bijna tot score. Een prima ESTO keeper voorkomt een afslachting. Ook Ravi is zijn tegenstander de baas, komt met mooie passeeracties vrij voor het doel maar een beetje gel uk ontbreekt. Het is langs de kant genieten voor de toeschouwers. De laatste minuten is de scherpte eraf en wordt het wat rommelig. Hierdoor maakt ESTO vlak voor tijd nog de 6-2. Dit is tevens de overduidelijke en terechte eindstand.

Kortom: na een bekercompetitie met goed en mooi voetbal maar met wisselend succes, vanmorgen eindelijk weer eens een verdiende,  overtuigende en ruime overwinning. Complimenten voor de groep!!