8 - 1

SPV'81, JO9-2M

Onder 9, JO9-9, 8e klasse 30

14 oktober 2017 10:00

De allerleukste dag van de week is weer aangebroken, de voetbalzaterdag. De toppers van de JO9-9M komen weer in actie op sportpark Zegersloot waar SPV`81 op bezoek komt. Voorafgaand aan de wedstrijd word de teamfoto gemaakt.

Na een goeie warming up en de nodige laatste aanwijzingen beginnen we de wedstrijd wat onrustig, er worden veel duels op het middenveld uitgevochten. Het is daardoor lastig om de ruimte te vinden om kansen te creëren. Uit een goeie pass van Naomi komt de bal voor de voeten van Fiene die oog in oog met de keepster komt te staan maar het net niet weet te vinden. We zoeken iets meer de ruimte en kunnen elkaar ook weer wat makkelijker vinden. Na weer goed doorzetten op het middenveld door Fenna, komt de bal weer voor Fiene die beheerst de 1-0 binnen schiet. Als of dit het verlossende 1 doelpunt is schiet Beau binnen een minuut de 2-0 prima tegen de touwen. Nikki heeft in de eerste helft weinig te doen,verdediging met Tess, Naomi en Indy staat als een huis. Op het middenveld winnen  we vaak de tweede bal, en kunnen we weer aan aanvallen denken. Na prima voetbal is ook Naomi er weer als de kippen bij om de ruststand van 3-0 op het scorebord te zetten.

Na de genuttigde limonade gaan we op deze zonnige zaterdag ochtend van start met de tweede helft. Ook in de tweede helft is het druk op het middenveld en proberen we meer over de zijkanten te spelen. De meiden blijven ook nu geconcentreerd spelen, creëren kansen, en passeren hun tegenstander op de vierkante meter, een lust om naar te kijken. Beau schiet meedogenloos de 4-0 binnen. De tegenstander heeft nog niet afgetrapt of het middenveld met River en Anick hebben de bal alweer afgepakt, de bal komt bij Beau in haar voeten, deze kunstenaar weet wel wat ze met de bal moet doen en schiet de 5-0 voorbij de keepster. Uit het niets komt de tegenstander op 5-1 die de bal in de korte hoek binnen schiet. Na weer een mooie aanval waarbij Tess een mooie pass op Beau geeft die cool de 6-1 binnen tikt. De 7-1 komt ook van de voeten van Beau die de bal  hard binnen knalt. In de slotminuten zet beau de eindstand van 8-1 op het scorebord. Weer een mooie overwinning voor de meiden, die elke week na hard trainen progressie boeken. Het enthousiasme van de leiders Mayckel en Michiel die de meiden elke zaterdag begeleiden om het beste resultaat te behalen met elkaar, helpen mee in de resultaten.

Uitslag 8-1(3-0)  Fiene, Beau 6x, Naomi

Nikki Groenendijk, Beau Petersen, Anick vd Wijngaard, Fiene v  Lammeren, Indy Vernig, Naomi Vreeburg, Fenna Voskuilen, River de Ridder en Tess Janssen.