ARC MO15-1

Meisjes onder 15, MO15-1, Hoofdklasse 1

18 november 2017 10:45

Zaterdag 18 november stond de lastige uitwedstrijd tegen de koploper op het programma, tegen de meiden van RKAVV uit Leidschendam.

Helaas een blessure voor keeper Emma, maar met Thirza op doel was er een prima vervanger. Verder waren we compleet, dus met 4 wissels begonnen we om 10.45 uur de wedstrijd, onder leiding van een prima scheidsrechter.

De eerste helft werd er uitstekend gespeeld. Met de wind in de rug werden verschillende kansen gecreëerd en werd er heel weinig weggeven. Er wordt gevoetbald, er waren mooie combinaties te zien en het verschil op de ranglijst was op het veld niet te zien. Toch gingen we helaas met een 1-0 achterstand de rust is. Balverlies op het middenveld leverde veel ruimte op voor RKAVV en daar profiteerden ze optimaal van.

Na rust hadden we de wind tegen en daarnaast speelden we ook minder sterk dan in de eerste helft. Ballen werden te gehaast gespeeld, als we de bal eenmaal hadden waren we hem te snel weer kwijt en kansen kregen we bijna niet. RKAVV helaas wel waardoor het als snel in de tweede helft 2-0 en 3-0 werd. Daarna konden we ons aardig herpakken. Met veel strijd konden we veel meer doelpunten gelukkig voorkomen maar waren we helaas niet in staat om zelf veel kansen te creëren. En de kansen die we kregen gingen er helaas niet in. Vlak voor tijd werd het nog 4-0, een uitslag die toch wel wat geflatteerd werd.

Kijkend naar de sterke eerste helft geeft dit toch vertrouwen voor de komende weken. Volgende week staat een vroege thuiswedstrijd op het programma, dan spelen we om 8.30 uur thuis tegen Jodan Boys.

Meer schitterende foto's van deze wedstrijd vind je hier. Met dank aan Mim Hut- van Alewijn.