2 - 0

ARC MO15-1

Meisjes onder 15, MO15-1, Hoofdklasse 1

2 december 2017 12:45

Zaterdag 2 december moesten de meiden van ARC aantreden tegen de meiden van Graaf Willem II VAC uit Wassenaar. De tegenstander staat op dit moment op de laatste plaats, maar na het zien van hun spel is dat toch wat vreemd….

De eerste helft ging redelijk op en neer, waarbij de meiden uit Wassenaar enkele kansen konden creeeren, iets dat ons over het algemeen ook wel lukt maar vandaag niet. Zelf kregen eigenlijk geen kansen en de tegenstander wist één van de kansen wel te benutten, waardoor met met een 1-0 achterstand de rust in gingen.

De tweede helft kwamen we beter uit de startblokken. Er werd hard gewerkt (op kunstgras, met kurk) maar ondanks het harde werken lukte het niet om echt goede kansen te krijgen. Dit had ook te maken met de sterke achterhoede van de meiden uit Wassenaar. Maar door het harde werken wisten we de tegenstander ook bij ons doel weg te houden. Dat er hard gewerkt moest worden bleek wel uit het feiten dat meerdere meiden op hun tandvlees liepen en flink aan de bak moesten! Gelukkig hebben we een brede selecties en konden we voldoende doorwisselen. Vlak voor tijd, toen wij wat meer risico’s gingen nemen, werd het nog 2-0.

Winst zat er echt niet in vandaag, de strijd en werklust van met name de tweede helft was wel mooi om te zien. Volgende week de laatste competitiewedstrijd van 2017, tegen de meiden van VOC om 8.45 uur. De week erna nog een bekerwedstrijd….