ARC JO19-1

1 - 1

Hercules JO19-1

27 januari 2018 14:15

Hercules was een oefentegenstander om zeker rekening mee te houden. Dus een uitstekende tegenstander om tegen te oefenen. De geschiedenis heeft aangetoond dat ARC het altijd lastig heeft tegen deze tegenstander. Vooraf werd er dan ook op gehamerd, dat er volgens de vooraf getrainde en besproken systemen gespeeld moest worden.

Door een slordigheidje in onze verdediging kwam Hercules in de 17e minuut toch op een 0-1 voorsprong. ARC herpakte zich snel en zocht waar het mogelijk was direct weer de aanval. In de 30e minuut werd aan ARC een vrije schop toegekend. Luca schoot vanaf een behoorlijke afstand op doel. De Goalie van Hercules was niet klemvast en hierdoor kon onze goaltjesdief Max(imaal) profiteren en scoorde de 1-1. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft liet een gelijk opgaande wedstrijd zien . Over en weer ontstonden wat kleine kansjes, maar doelpunten leverde dit niet op. Niemand wilde meer fouten maken zodat het meer op schaakspel begon te lijken. ARC hield zich verder prima aan de in de rust gemaakte afspraken. Beide partijen waren uiteindelijk tevreden met dit 1-1 gelijke spel.

Een goede opmaat voor ARC voor de competitie wedstrijd van a.s. zaterdag, uit tegen het Maastrichtse MVV. Vol vertrouwen wordt deze wedstrijd dan ook tegemoet gezien en reist op volle oorlogssterkte af naar Maastricht.

Door: Wim Spruit