0 - 10

ARC MO15-1

27 januari 2018 12:45

Onbekend

De meiden van de MO15-1 hebben vandaag met 0-10 gewonnen van de meiden van ASW uit Waddinxveen.

We begonnen de eerste helft goed maar waren met name bij de afronding slordig. Uiteindelijk valt het eerste doelpunt, door Ilse. Na ongeveer 15 minuten gingen we wat beter voetballen en vielen het tweede en derde doelpunt, allebei weer van Ilse. Er waren nog veel kansen maar we gingen met een voorsprong van 0-3 de rust in.

In de kleedkamer werd de eerste helft nabesproken en werden er afspraken gemaakt over de tweede helft.

ARC kwam weer het veld op om een goede tweede helft neer te zetten. We begonnen goed aan tweede helft, door een goed afstandsschot van Joëlle kwamen we met 0-4 voor. Daarna ging het best snel: na een sterke pass van Noor schoot Iris de bal rustig in de linkeronderhoek (0-5), na een dieptepass van Bente vdP schoot Ivy de bal goed binnen (0-6) en wordt een schot van Thirza van richting veranderd en gaat het doel in (0-7).

Wat opvalt is dat we heel weinig weggeven. Emma is niet op de proef gesteld, de verdediging had de wedstrijd heel goed onder controle. Er volgende nog 3 doelpunten: 0-8 door Joëlle die de bal netjes in de rechteronderhoek schiet, 0-9 door Ilse die haar vierde maakt van de middag en 0-10 door Noor, die de laatste minuten in de spits staat. Direct na de tiende goal (volgens Noor haar eerste doelpunt ooit, volgens haar vader niet.....) fluit de scheidsrechter af en zit de wedstrijd erop.

Goede voorbereiding voor de bekerwedstrijd tegen Bernardus die volgende week op het programma staat.