ARC MO15-1

Hoofdklasse 2

10 februari 2018 12:00

Onbekend

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie op het programma, een uitwedstrijd tegen de meiden van Quick Boys in Katwijk.

De griepgolf heeft ook ons team bereikt. Vrijdagavond hadden we nog 14 meiden over, uiteindelijk vertrokken we zaterdagochtend met 12 meiden waarvan er enkelen zeker nog niet topfit bleken te zijn.

Na het aanschouwen van het prachtige hoofdveld van Quick Boys konden we aan de bak, op één van de prima kunstgrasvelden in Katwijk. Al binnen enkele minuten kwamen we door een misverstand achterin met 1- 0 achter. Maar daarna gingen we voetballen en werd er ook echt goed gespeeld. Meer rust aan de bal, meer met elkaar… Dit leverde ook kansen op en één van die kansen werd in de eerste helft benut waardoor we op 1-1 kwamen.

Ook het eerste deel van de tweede helft speelden we nog goed en ging de wedstrijd gelijk op en na de 2-1 en 3-1 voor Quick Boys vochten we ons goed terug tot 3-2. Maar daarna was het op. Er vielen gaten en ondanks de nodige mooie reddingen van onze keeper werd het uiteindelijk 6-2, een wat geflatteerde maar niet onverdiende overwinning voor Quick Boys. Leuke ploeg, waar we in goede doen van moeten kunnen winnen….