0 - 5

DoCoS JO15-1

1e klasse 7

17 februari 2018 10:15

Het aantal complimenten van de tegenstanders neemt toe. Nadat we vorige week met 2-0 hadden verloren en Voorschoten duidelijk positiever over ons was dan wijzelf, was het deze keer de beurt aan DOCOS. Achteraf complimenteerden zij ons met ons goede spel en gaven aan “jullie komen er wel”…. Laten we ons daar dan ook aan vasthouden!

Nogmaals dank voor onze Balsponsor , https://willedonker.nl/  Wie weet wat het was geworden als jullie ons niet gesponsord hadden..

De eerste helft leek er geen vuiltje aan de lucht. We startten zeer goed, zette gelijk druk en creëerden zo de eerste kansjes. Met goed positiespel en mooie combinaties was het alleen maar een kwestie van tijd voordat we beloond zouden moeten worden.

Maar dan, tegen alle verhoudingen in, de eerste echte kans( na wat kleine dreiginkjes) van DOCOS ging er gewoon in! 0-1. Dit was halverwege  de eerste helft.

Weer  zochten we de aanval via de opbouw, waar DOCOS de lange bal gebruikte. 5 minuten later kregen we een penalty mee, maar alsof de duvel ermee speelde, paal!

Tot de rust verder geen bijzonderheden.

Dan de tweede helft. Waar we nu nog nadrukkelijke de aanval zochten kwam er dus achterin wat meer ruimte. DOCOS profiteerde daar maximaal van en liep uit naar uiteindelijk 0-5.

Natuurlijk balen en misschien wel wat geflatteerd. Maar het spel zelf zal toch een keer beloond worden. En iedere wedstrijd komen we dichter bij die beloning. Woensdag gaan we thuis om 19.15u oefenen tegen Nieuwkoop JO15-1, ook een 1e klasser.

Mannen, koppies op en blijf ervoor gaan!!!