Afgetekende overwinning op Quick Boys JO15-2!

1 - 5

ARC JO15-2

1e klasse 7

7 april 2018 8:30

In de voorbeschouwing hadden we het er al over: is ARC JO15-2 in de winning mood?
En eigenlijk na 5 minuten wisten we het al: JAAA!
Binnen enkele minuten een strakke pass van Tim op Sem en die schoot de bal, na een goeie actie prima in : 1-0.
Nog geen 2 minuten later was het Tim die door het midden van het veld van ruim 20 meter de bal vol op de slof nam en zo de 2-0 aantekende.

Tot zover had Quick Boys weinig in te brengen. Maar langzamerhand werden zij ook wakker en golfde het spel op en neer. Nadat eerst een penalty ons door de neus werd geboord i.v.m. buitenspel (terecht), werd ook een doelpunt van Quick Boys afgekeurd door buitenspel.
Net op het moment dat Quick Boys naar de aansluitingstreffer zocht , leden ze balverlies op eigen helft. Wessel ontfutselt de bal, krijgt hem wat gelukkig mee en scoort: 3-0
Daarna kwam het overwicht van ARC weer terug. De verdediging ziet er solide uit met Fabrice, Coen, Lucas en Sem N. en in de 2e helft Beau. Het middenveld met Jay en een zeer sterk spelende Tim en de opkomende Sem K. , afgewisseld met Indy en Dylan en voorin Daan, Wessel en Levi, met na de rust Sem Njim van de C3 ( Dank Sem!) Zij maakten het de verdediging behoorlijk lastig.
En Mees hield goed , de 1e helft, de "0"vast. prima!

Dan 5 minuten voor rust: Fabrice geeft een lange bal op Wessel, die kapt de verdediger uit en schiet via binnenkant paal de 4-0 binnen.

Ondertussen heeft uwer schrijver wat lichte blessures behandeld en heeft Beau de taak als fotograaf op zich genomen. Dank Beau voor de laatste 2 mooie foto’s! Vooral respect voor Sam vd Heuvel, die al enkele maanden geblesseerd is en toch iedere wedstrijd aanwezig is. En dat geldt natuurlijk ook voor Duncan, onze keeper! Top!

Diezelfde schrijver is in de rust samen met Wessel naar de C1 van ARC in Wateringen gegaan om hen te assisteren. ( C1 won overigens afgetekend met 3-1 van VELO, zowaar een mooie dag voor de C selectieteams! Gefeliciteerd, Jeroen en Wouter!)

De 2e helft kan ik daarom alleen kort en krachtig van horen zeggen weergeven: Het 1e kwartier goed voetbal van ARC en Coen maakt de 5-0.
Daarna zakten we wat in en werden we slordig, hetgeen zorgde voor de 5-1.
Al met al een prima overwinning op een mooie zonnige dag. Nu een gedeelde 4e plek en even weinig verliespunten als de nummer 1.