ARC JO15-2

1e klasse 7

21 april 2018 10:30

Heerlijk zonnetje, hoofdveld, nette kunstgrasmat… Mooie ingrediënten voor een leuke pot voetbal.
Duncan nam voor het eerst weer vanaf de start zijn plek onder de lat en deed dat de 1e helft zeker niet onverdienstelijk.
ARC was de eerste helft duidelijk de bovenliggende ploeg. Goed voetbal, lekker combinaties en netjes opbouwen. Zo werden ook de eerste kansen gecreëerd. Een bal op de lat, schoten net naast, een keeper met aardige reddingen, oftewel, hij ging er niet in. Een terugspeelbal op de keeper die deze in de handen nam, werd helaas niet herkend door de overigens verder netjes fluitende scheids. Geen indirecte vrije trap in de 16 m.
Aan de andere kant was Katwijk ook dichtbij en doelpunt maar Duncan redde prima.

Zo werd het best een leuke 1e helft om te zien maar beloonden we onszelf niet met een doelpunt.

Dan de 2e helft. De druk van ARC nam toe. Er werden meer kansen gevreeëerd en de 1-0 zat er echt aan te komen. Een doelpunt van Wessel op randje buitenspel werd afgekeurd, Sem N. en Levi misten net de scherpte en ook Sem K. kreeg de schoten er niet in.

10 minuten vóór tijd even een drinkpauze voor de warmte. Helaas voor ons werkte dat voor Katwijk als een soort doping. Waar onze krachten aan het afnemen waren, perste Katwijk er een klein slotoffensief uit.
3 minuten vóór tijd, een aanval van hen over rechts, waarbij we er net niet lekker bij konden. Een voorzet en een schot. De 2e helft ingevallen Mees redde nog maar uit de rebound scoorde Katwijk alsnog. Vreugde bij hen en een enorme domper bij ons.