Scorende debutant in doelpuntrijke wedstrijd!

26 - 0

RKAVV, JO9-5M

10e klasse 2

14 april 2018 11:15

Op deze mooie zaterdag staat de wedstrijd ARC- RKAVV op het programma op ons mooie zegersloot. Het is een heerlijk voetbalweertje en de toeschouwers staan al weer langs de lijn om de jongste meiden van ARC aan te moedigen.

Als RKAVV de aftrap neemt is het ARC wat de bal direct weet te veroveren en de aanval kiest. De 1-0 staat na 20 seconden al op het scorebord doelpuntenmaker is Beau. Na deze 1-0 is direct te zien dat het een makkelijke wedstrijd voor de meiden gaat worden, het kwaliteitsverschil is groot met de tegenstander. In tien minuten tijd staan de meiden al met 8-0 voor. Doelpunten worden op naam gezet door Fiene, Beau 4x, Naomi en een eigen doelpunt van RKAVV. De meiden blijven er op los scoren en met goed overspel komen de meiden gemakkelijk voor de goal. De 9 en 10-0 zijn voor Fiene haar rekening. We spelen normaal 6 tegen 6, coaches michiel en mayckel hebben aangegeven bij de tegenstander om er 1 speelster bij te zetten. Het krachtsverschil is te groot en we gaan rusten met een stand van 13-0, Beau 2x en Naomi zijn de doelpunten makers.

In de rust wordt er een keeperswissel in gezet en gaat Fiene op de goal staan, Nikki heeft alleen een terug speelbal gekregen in de 1ste helft. De start van de tweede helft is weer stormachtig en binnen notime is de stand alweer 17-0, doelpuntenmakers Naomi, Tess, Beau en Indy. De 18-0 is wel even de bijzonderste van deze dag, Anick is onze debutant niet eerder in haar glansrijke cariere heeft ze een doelpunt gemaakt, de vreugde was daarom ook enorm. Ze mag vandaag bepalen wat er gegeten wordt! PIZZA!! Binnen 5 minuten is de stand verder uitgelopen naar 23-0, Naomi 3x, Tess, Nikki waren de goalgetters.  Ook Naomi neemt nog even de keepershandschoenen over Van Fiene. RKAVV komt 1 keer gevaarlijk voor de goal maar helaas voor de meiden komt de bal tegen de paal en blijft de nul op het scorebord staan. Ook de 24-0 was een goal om te vermelden, een goeie voorzet van rechts komt goed voor de goal en met een mooie glijder gaf River het laaste tikkie. Uiteindelijk zal de einduitslag op 26-0 komen met nog goals van Nikki en Tess.

Volgende week zaterdag 10.00 uur op sportpark Zegersloot is Quick de tegenstander en eerder dit seizoen in de najaarscompetitie hebben we flink van de meiden verloren. Hopelijk hebben wij flinke stappen gemaakt en kunnen we er een mooie partij van maken.

Einduitslag 26-0 (13-0)  Beau 8x, Fiene 3x, Naomi 6x, River, Tess 3x, Anick, Nikki 2x, Indy en e.d.

Nikki Groenendijk, Beau Pettersen, Anick v.d. Wijngaard, Naomi Vreeburg, Fenna Voskuilen, River de Ridder, Fiene van Lammeren, Tess janssen en Indy Vernig