9 - 0

Forum Sport JO9-8M

10e klasse 2

23 mei 2018 18:30

Het is voor de meiden alweer de laatste wedstrijd op Zegersloot dit seizoen. Wat vliegt een voetbalseizoen dan toch voorbij. Coaches Michiel en Mayckel beschikken over een complete en fitte selectie.

De wedstijd start al een paar minuten eerder allebei de ploegen zijn er klaar voor, dit betekend voor een aantal supporters dat ze de vroege 1-0 al moeten missen, een voorzet van Naomi en een prachtig overstapje van Anick is het Beau die helemaal vrij staat en binnen tikt. ARC zit er weer bovenop zoals wij gewent zijn van de meiden. In balbezit zoeken de meiden prima de vrije speelster om weer een mooie aanval op te bouwen. Als er een mooie voorzet van de zijkant komt is het rommelig voor de goal, Tess staat op de goede plek en schiet de bal lekker tegen de touwen 2-0. Aan de andere krijgt Forum Sport een klein kansje, het is Nikki die red. Nikki heeft daarna de perfecte voortzetting en lanceert Naomi die met een goede beweging zichzelf vrij voor de goal zet en de 3-0 maakt. In de volgende aanval is het Naomi die haar tegenstanders te kijk zet en de 4-0 tegen de touwen schiet. De Meiden blijven de aanval zoeken, de bal wordt niet goed verdedigt en komt voor de voeten van Fenna en die bedenkt  zich geen moment en schiet rustig de bal achter de keepster 5-0. Voordat het rust is komt ARC op 6-0 door een eigen doelpunt van Forum Sport. Dit is tevens de ruststand.

De tweede helft is nog niet begonnen of Naomi heeft het op haar heupen, ze schiet de bal prachtig in de goal 6-0. De Keepster van Forum Sport weet samen met haar verdedigers te voorkomen dat ARC verder uitloopt. Fiene die vandaag het geluk niet aan haar zijde heeft en net niet weet te scoren. Achterin staat het met Fenna en Indy weer als een huis onder leiding van goalie Nikki. Anick die voor de goal voor veel gevaar zorgt en als bliksemafleider de andere meiden in stelling zet om te scoren. Ook de 8-0 komt van de voeten van Naomi die zich helemaal heeft herpakt na afgelopen zaterdag. Tess en River die op het middenveld druk naar voren zetten zodat we weer kunnen aanvallen. We zijn de hele wedstrijd de bovenliggende partij helaas hebben we dit niet verder kunnen omzetten in doelpunten terwijl we daar zeker de mogelijkheid toe hadden. De eindscore van vandaag komt nog wel op 9-0  door een eigen doelpunt van onze tegenstander.

As Zaterdag spelen we onze laatste wedstrijd van een mooi seizoen. We reizen af naar Voorburg voor de wedstrijd tegen Forum Sport JO9-7M, we gaan voor een winnende afsluiting.

Uitslag 9-0 (6-0) Naomi 4x, Beau, Tess en Fenna

Nikki Groenendijk, Beau Petersen, Anick vd Wijngaard, Fiene v  Lammeren, Indy Vernig, Naomi Vreeburg, Fenna Voskuilen, River de Ridder en Tess Janssen.