Lekkere overwinning met mooie doelpunten!

SJC JO15-1

1e klasse 7

12 mei 2018 10:00

Onbekend

Iets later dan gewend, toch een kort verslag van de wedstrijd van afgelopen zaterdag.

De eerste helft een licht overwicht van ARC. Goede combinaties en netjes opbouwend. We creëerden wat kleine kansjes. Na 10 minuten, via een verre ingooi kwam de bal via Dylan bij Sem K terecht die de keeper van dichtbij passeerde. 1-0.

SJC was wel regelmatig dreigend, zeker via hun rechtsbuiten en onze verdedigers hadden de handen vol aan hem. Maar we wisten tijdig het gevaar te keren. Goed gedaan mannen!

1- 0 de rust.

Dan de tweede helft.
Het doel was de score uit te breiden. Het duurde echter 10 minuten totdat dat resultaat had maar de daarop volgende 10 minuten scoorden we 3x!
Allereerst was het Levi die via rechts met een mooie actie de keeper verschalkte.( zie foto's)
Vervolgens Wessel 2x: de 3-0: Vanuit de rebound uit een corner, lekker vrij rond de 16 meter en heerlijk uithalen.( foto's)
Dan Beau met een lange bal op Wessel, die vrij voor de keeper kwam en met een subtiele schijnbeweging deze verschalkte:
4-0!
Vervolgens nog enkele kansen van Dylan en Sem K.
De wedstrijd leek volledig gespeeld.

En dan, uit het niets, 10 minuten voor tijd een schot van ruime afstand door de steeds gevaarlijke rechtsbuiten van SJC, waardoor onze keeper verrast werd: 4-1

Op dat moment sloop er onzekerheid in ons team en SJC rook een stunt. Manmoedig werd de aanval gezocht en de paal werd geraakt.
Enkele minuten later: een schot op doel en via de lat weer terug in het veld. Enkelen hadden hierin een doelpunt gezien maar de scheids niet. Dit tot grote verontwaardiging van de leider van SJC die helaas een slecht voorbeeld gaf in commentaar. ( ongeacht of hij gelijk had of niet).

2 minuten voor tijd werd aan alle onzekerheid een eind gemaakt. Na een dieptepass van Lucas kwam deze bij Sem K. terecht die deze kans goed benutte: 5-1.