Oegstgeest JO15-1

1e klasse 7

17 maart 2018 10:15

Onbekend

Gevoelstemperatuur -15.. tja daartegen moet je je wel beschermen. En dat zeker met een volle reservebank..Door blessures en andere omstandigheden sloten Tijn en Sem N. van de C3 zich aan bij onze selectie en schoof Wessel na de rust door naar de C1. Dank allemaal! Trainer Donald was afwezig en trainer Luan leidde ons vandaag.

De wedstrijd begon goed. Goede focus en gelijk een overwicht.

Oegstgeest is gelukkig een team dat voetballend wil opbouwen. Gemakkelijk kwamen ze er echter niet uit. Dan kwam af en toe de lange bal en zagen we gelijk de gevaarlijkste man van Oegstgeest.

Dit was de sterke, snelle en grote aanvaller. Die zorgde toch af en toe voor wat pittige momenten. Maar tot echte problemen leidde dit niet de eerste 10 minuten niet.

De eerste echte kans was echter toch voor Oegstgeest en via de lat en Duncan kwam de bal weer het veld in.

Na 15 minuten moest Duncan helaas het veld verlaten met een liesblessure. Sterkte! Mees nam de handschoenen over.

Na de hervatting werd de aanval opgezocht . Een mooie aanval over links bereikte Wessel. Hij schoof de bal netjes onder de keeper door.. 1-0.

Oegstgeest probeerde wel wat terug te doen maar Mees stond zijn mannetje. Vervolgens was het weer Wessel die de 2-0 liet aantekenen, op vrijwel identieke wijze.

Dit was ook de ruststand.

De tweede helft liet een gelijk beeld zien. Oegstgeest wilde wel, maar het lukte niet. Ook raakten zij wat geïrriteerd door enkele in hun ogen wat discutabele beslissingen.

ARC liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en wij bleven de aanval zoeken. Zowel via links als via rechts.

Uit één van die aanvallen kwam een corner. Hieruit kopte Coen knap de 3-0 in.

Goed te zien dat we de aanval bleven zoeken . Dat werd uiteindelijk beloond. 5 minuten vóór tijd schoot Sem K.  de bal heel mooi in de uiterste hoek : 4-0. Hier bleef het ook bij.

Prima gespeeld jongens. Jullie zijn goed blijven tikken, hebben de “0” vast gehouden achterin en in de laatste 2 wedstrijden 12x gescoord! Trainer Donald kan trots op jullie zijn.