0 - 2

Quick JO19-1

2e divisie/3e divisie B)nr10 2e div. - LKP 3e div B

2 juni 2018 15:15

In een meeslepende, ongemeen spannende wedstrijd heeft ARC er werkelijk alles aan gedaan om de volgende ronde te bereiken.

Het aanwezige publiek hoefde zich geen moment te vervelen. Na 90 minuten stond de teller nog steeds op 0 voor beide teams. Dit mag werkelijk een klein wonder genoemd worden want over en weer kreeg men kansen. ARC had werkelijk alle pech van de wereld. Lat en doelpaal stonden 3 goals in de weg. Ook ARC had een engeltje op de lat en Boas haalde op fraaie wijze de bal van de lijn.

De verlenging was eveneens ongemeen spannend. Beide teams leken alles op de beslissende penaltys aan te laten komen.

Diep in de tweede periode van de verlenging voltrok zich voor onze jongens toch het drama. Quick scoorde in de slotfase de 0-1.

Boas protesteerde als aanvoerder indringend bij de scheidsrechter omdat hij gehinderd zou zijn de bal te onderscheppen

maar de scheidsrechter bleef bij zijn beslissing. Met de moed der wanhoop probeerde ARC nog de strafschoppenserie af te dwingen. Te veel drang naar voren werd ARC toen fataal. Quick scoorde met een uitgespeelde aanval de 0-2 en mocht zich na afloop de gelukkige winnaar noemen. Een meeslepend seizoen is ten einde waar de jongens naar vermogen hebben gepresteerd. ARC zal het volgend seizoen in de 3e divisie uitkomen. Nu eerst de teleurstelling een plek geven en daarna weer de blik naar boven richten.

Door: Wim Spruit