0 - 4

TOGB JO19-1

Groep 1 8

15 september 2018 14:15

Het was weer zover, de tweede bekerwedstrijd van ARC O19-1 ging weer van start. Vandaag stond TOGB O19-1 op het programma. ARC begon scherp aan de wedstrijd. Snel na aftrap kreeg Wessel Sterk in de 4e minuut een kans, maar hij schoot hem net op de paal. De bal bleef in het spel, waardoor TOGB door kon voetballen en bijna door een kopkans tot scoren kon komen. ARC was scherp begonnen aan de wedstrijd en creëerde veel kansen, maar kon niet tot scoren komen waardoor het 0-0 bleef. TOGB zat ook goed in de wedstrijd en creëerde een goede aanval met een goede steekbal maar werd net over geschoten.

In de 17e minuut kwam ARC 0-1 achter door een te zachte terugspeelbal, waardoor TOGB makkelijk kon scoren. Een paar minuten later kreeg Wessel Sterk weer een goede kans maar schoot deze keer de bal net naast de paal. Vlak voor de rust kreeg Joshua Kaffels een schitterende kopkans, maar deze werd net voor de lijn naast gekopt door de verdediger van TOGB.

De tweede helft ging van start en niet veel later in de 48ste minuut kwam TOGB door mooi te voetballen tot scoren en schoten ze de 0-2 in. Het bleek niet goed te gaan, ARC leidt op verschillende manieren onnodig balverlies, waardoor TOGB veel te makkelijk kon blijven voetballen. In de 56e minuut scoorde TOGB de 0-3. ARC zat er doorheen maar er moesten nog wat minuten gespeeld worden. In de laatste paar minuten van de wedstrijd kreeg Tren Drexhage een mooie kans om te scoren, maar deze werd geblokt door de verdediging van TOGB. In de 88ste minuut scoorde TOGB door een goede counter de 0-4 net voor tijd. Dit 0-4 verlies betekent dat ARC jammer genoeg niet door is in de beker.

De bal wilde er vandaag niet in. Dus nog voldoende werk aan de winkel want aankomende zaterdag gaat de competitie van start. ARC O19-1 speelt thuis tegen DHC O19-1 om 14:15 op sportpark Zegersloot, u bent van harte welkom om te komen kijken.

Door: Joe van Heusden