7 - 1

RKAVV JO19-1

3e divisie B

24 november 2018 14:15

Zaterdag 24 november speelde ARC JO19 tegen RKAVV JO19 op sportpark Zegersloot. De wedstrijd begon erg eenzijdig en er werd weinig gecreëerd door ARC. RKAVV komt dan ook na 20 minuten op een 0-1 voorsprong. ARC heeft het lastig om onder de druk van RKAVV uit te voetballen maar komt toch tegen alle verwachtingen in op 1-1 door een afstandsschot van Joshua vlak voor rust. Joshua moest helaas in de rust gewisseld worden door een nare hand blessure. Auke Westerduin was zijn vervanger.

De tweede helft is ARC een stuk feller en gevaarlijker en de 2-1 valt dan ook in de 65e minuut door Tren. Een minuut later was het alweer raak voor Tren en bracht zo de 3-1 op het score bord. Na de 3-1 viel de tegenstand van RKAVV vrijwel helemaal weg en werd het prijsschieten voor ARC. In de 70e minuut was het Boyd die de 4-1 voor zijn rekening nam. In de 74e minuut scoorde de goed meegelopen Timo de 5-1. In de 83e minuut was het wederom Boyd die de 6-1 binnentikte. De wedstrijd werd uiteindelijk beslist met een fraai doelpunt van Auke in de slotfase van de wedstrijd die de zevenklapper voltooide. Een prima 7-1 uitslag. Wellicht een klein beetje geflatteerd , maar op basis van het gespeelde spel in de tweede helft valt er op deze prachtige overwinning weinig af te dingen. De handblessure (botbreuk(je) van Joshua was helaas een kleine domper op de feestvreugde. Wanneer hij weer aan spelen toekomt is helaas nog even afwachten. Zaterdag 1 december staat alweer de volgende krachtmeting op het programma. Forum Sport die plek 4 inneemt op de ranglijst komt dan op bezoek op Zegersloot. De aanvang van de wedstrijd is 14.15 uur. Laten we hopen dat ARC O19-1 zijn nog ongeslagen status kan behouden. Daar ARC 1 een uitwedstrijd heeft te spelen zou het zo maar eens behoorlijk druk kunnen worden. U bent dan ook van harte welkom.