1 - 1

MOC'17 JO19-1

3e divisie B

6 oktober 2018 14:15

Onder een mooi najaarszonnetje begon de wedstrijd op Zegersloot een kwartier later, omdat de tegenstander MOC’17 vertraging had opgelopen in het verkeer. Of dit de oorzaak was dat ARC niet geconcentreerd aan de wedstrijd begon zal zeker in de nabespreking worden aangehaald. Feit was dat de verdediging niet adequaat reageerde op een vrijeschop voor MOC. In minuut 5 moest Joe de bal al uit net halen omdat de verdediging totaal niet goed stond. ARC herpakte zich gelukkig. Het kwam beter in de wedstrijd en was dan ook veel op de helft van de tegenstander te vinden. In de 33e minuut kreeg Tren de bal op links en deze passeerde de doelman van MOC met een droge knal in de verre hoek en bracht ARC weer op gelijk hoogte ARC voerde waar het kon de druk verder op maar MOC gaf nog geen krimp tot aan de rust. Het bleef 1-1. Het vertoonde spel moest er toe gaan leiden dat ARC op voorsprong ging komen in de tweede periode.

Ook in de tweede helft had MOC weinig in te brengen. ARC ging op zoek naar de voorsprong. Maar gaande de wedstrijd bleef het doelpunt uit. Mede door toedoen van de doelman MOC die zijn club met soms zeer fraaie reddingen op de been hield. ARC was niet bij machte om de stugge verdediging te verschalken. Voor ARC een teleurstellende uitslag omdat ARC veruit de bovenliggende partij was die volop kansen creëerde maar niet tot scoren kon komen. As. zaterdag is er voor onze jongen weer de kans om dit recht te zetten uit tegen de Baronie uit Breda en de 3 punten mee terug naar Alphen te nemen.