2 - 1

Barendrecht JO15-1JM

3e divisie C

8 december 2018 10:15

De laatste wedstrijd voor de winterstop. Barendrecht staat 5e, een plek waar wij naartoe willen werken. Maar dan zou deze wedstrijd eerst gewonnen moeten worden.

Vandaag kwam Dylan, i.v.m. de vele blessures, ons helpen. Top en bedankt! En Loet, Morris en Bjorn, sterkte!

De eerste 15 minuten begonnen we sterk. Goed druk zettend, en de aanval zoekende. Er kwamen ook kansen, Sem scoorde een buitenspeldoelpunt ( hebben we patent op  ) maar verder kwamen we niet. Dan verschuift Barendrecht tactisch iets op het middenveld en plots hebben zij overwicht. We laten ons wat overbluffen en verliezen steeds meer de duels. Hun aanvaller krijgt wat meer de ruimte en hij maakt daar mooi gebruik van om met een goed schot de 0-1 aan te tekenen.

Met wat geluk wordt dat ook de ruststand.

In de rust bespreekt de trainer hoe we met het spel van Barendrecht beter om kunnen gaan.

De jongens begrijpen het en er wordt feller om de bal "gevochten". De duels worden weer gewonnen en de wedstrijd kantelt langzamerhand onze kant weer op.

Na 10 minuten wordt Wessel helaas de wedstrijd uit getrapt. Maar dat geeft het team eigenlijk alleen maar meer energie.

Sem krijgt vervolgens de bal mooi aangespeeld door het midden en passeert de keeper. 1-1!

Barendrecht raakt wat gefrustreerd. Dat resulteerde in een rode kaart i.v.m. een vervelden opmerking van een van hen richting onze spelers, welke door de goed leidende scheids terecht niet werd getolereerd.

5 minuten voor het einde: een vrije trap van ca. 30m. Vanuit de dug-out wordt aangegeven dat deze voor Beau is.
Hij maakt het volledig waar en schiet snoeihard de bal het doel in! 2-1!

Het wordt nog enorm spannend als 2 minuten voor het einde Barendrecht een penalty krijgt i.v.m. (aangeschoten) hands.
Gelukkig voor ons wordt deze gemist. Even later fluit de scheids af.

Mannen, petje af voor jullie inzet en werklust en ook fijn voor ons om te zien dat het geluk ook eens aan onze kant is.

Nu de winterstop en daarna weer, zoals de trainer het mooi zegt "iedere wedstrijd beter worden". Gefeliciteerd!