11 mei 2019 12:15

Gelijkspel tegen HBS JO15-1

Vandaag tegen de nr. 4. In de praktijk blijken we altijd beter te spelen tegen teams die boven ons staan dus dat geeft hoop.
We waren niet compleet en Sam van de C2 hielp ons uit de brand. Thnx! En Tim, beterschap! Met slechts 2 wissels gingen we de strijd aan.

De eerste helft ging redelijk gelijk op. Zij kregen wat meer kansjes maar kwamen er niet helemaal doorheen. Behalve dan halverwege de 1e helft. We grepen wat ongelukkig net te laat in en de scheids legde hem terecht op de stip.
Gelukkig hebben we Caine nog en die wist prima de penalty te keren. Ruststand 0-0.

De tweede helft: het eerste kwartier was voor HBS. Met wind mee werd de druk opgevoerd en uiteindelijk leidde dit, na een aantal corners en wat matig wegwerken van ons, tot de 1-0 voor HBS.

We gaven echter niet op en zochten de aanval. Dat had binnen 10 minuten effect. Een lekker afstandsschot van Jay bracht de gelijkmaker. 1-1.

De wedstrijd keerde weer en ARC kwam wat meer aan aanvallen toe. Zonder succes overigens. Maar HBS werd ook niet echt meer gevaarlijk.

Dan in de blessuretijd nog een allerlaatst slotoffensief en we hadden zowaar bijna een "Tottenhammertje" ( zie foto's). Hij ging er echter niet in en zo eindigde de wedstrijd in een gelijk spel. Iets waar beide teams tevreden over konden zijn.

Goed gewerkt mannen en een netjes resultaat tegen de nr. 4.