3 - 0

HVV JO15-1

3e divisie C

16 februari 2019 10:15

We hadden nog wat goed te maken na het eerdere 3-2 verlies tegen HVV in de eerste helft van de competitie.

Speciaal om de “vleugels” extra kracht te geven werd Beau op rechtsbuiten geplaatst. Omdat Coen iets opschoof naar het middenveld startten we met Lucas, Rens, Morris en Indy achterin. Jay en Tim in het midden en naast Beau stonden Sem(spits) en Wessel( linksbuiten). Later wisselden Daan, Bilal en Björn prima. En Caine natuurlijk op doel. Helaas zijn Loet en Thom nog steeds geblesseerd. We hopen dat ze er weer snel bij zijn ( en extra voor Thom, Sterkte…)

Al na enkele minuten wierp deze opstelling zijn vruchten af met een eerste gevaarlijke schot van Beau op doel.
HVV had twee aardige buitenspelers die best wel wat dreigend waren maar de verdediging stond zijn mannetje. Het spel speelde zich uiteindelijk toch voornamelijk op de helft van HVV af.

Het duurde ruim een kwartier voordat we hiervoor beloond werden. Na een corner van Jay bleef de bal hangen in het strafschopgebied en uiteindelijk was het Tim die het beslissende tikje gaf. 1-0.
We bleven de aanval zoeken en 10 minuten later ging Beau goed door op rechts, de bal lekker voorgaf en het was Wessel de strak de 2-0 inschoot.
Dit was ook de ruststand.

De tweede helft, een kleine opleving van HVV en ze kregen wat kleine kansjes. Maar al vrij snel namen wij het heft weer in handen. Wij waren sterker en scherper in de duels. Dit resulteerde en veel balbezit en enkele leuke en mooie aanvallen.
Halverwege de 2e helft zette Jay goed door op links, gaf hem strak voor en het was weer Tim die de bal van dichtbij intikte: 3-0.
Daarna nog een bal op de lat van Wessel maar het bleef uiteindelijk 3-0.

Een zeer terechte en verdiende overwinning. ARC was vandaag echt de betere ploeg. Ga zo door mannen. Door deze zege staan we voor het eerst deze competitie in het linker rijtje, 6e.

Als je onze competitie bekijkt blijkt dat de vorm van de dag bepalend is gezien de soms vreemde uitslagen. Maar dat maakt het alleen maar leuk. Ga zo door mannen!