ARC JO15-1

3e divisie C

27 oktober 2018 10:30

Op deze wat regenachtige dag beloonden de jongens eindelijk zichzelf.

Vooraf was aangegeven dat het belangrijk was de eerste paar minuten de nul te houden en zelf te scoren.

Deze opdracht namen ze letterlijk! Na 3 minuten een vrije trap. Sem nam schoot hem hard op doel maar raakte hem niet helemaal lekker. Tim kopte hem echter vol in en de 0-1 was een feit.
Slechts 2 minuten later, een dieptebal vanuit de verdediging, Thom zag de ruimte achter de keeper en "Lobte" hem eroverheen.. Lekker! 0-2

De rest van de 1e helft een beter ARC met nog enkele grote kansen. Achterin bleef het opletten want Capelle heeft twee gevaarlijke aanvallers en ook die kregen een aantal mooie kansen. Caine en zijn verdediging waren echter niet van plan de "0"weg te geven.

De tweede helft wilde Capelle toch minimaal 1 puntje in huis houden en met man en macht werd de aanval gezocht. In de eerste helft nog opbouwend maar de 2e helft vooral de lange bal op de aanvallers.

Halverwege de tweede helft een omschakelingsfoutje welke nu werd afgestraft. 1-2.

De wedstrijd ging snel op en neer en ons elftal, wat toch al last heeft van blessures, moest alle zeilen bijzetten, maar dat deden ze.

10 minuten voor tijd kregen we een pingel, maar daar zijn we dit seizoen nog niet echt gelukkig mee. Ook deze werd gemist. Dit gaf Capelle nog een laatste boost .

Uiteindelijk was het Loet die, na een mooi aanval over links, de bal van Wessel "voor" kreeg en via een wat zwabberend schot de 3-1 liet aantekenen.

Een paar minuten later floot de scheids af.

Een terechte overwinning en eindelijk de beloning voor onze jongens. Jullie kunnen het echt wel! Nu dit gevoel volhouden en op naar de volgende overwinning. Deze kan jullie naar de middenmoot brengen, want het staat allemaal erg dicht bij elkaar in jullie competitie!
En Jay en Morris, beterschap en we hopen dat jullie snel herstellen.