Het heeft de afgelopen periode niet echt meegezeten met onze kanjers. O.a. blessures en wat ongelukkige nederlagen. Daarnaast hebben we een ongemeen spannende competitie waar 3 teams 'los" zijn van de rest.
En wij behoren tot "de rest" .
Winnen of verliezen kan zomaar 3 of 4 plekken schelen.
Vandaar dat wij erop gebrand waren om te winnen.

De eerste helft was eigenlijk in de app groep in één zin samengevat: 0 kansen voor en 0 kansen tegen..
Een degelijk en rustig opbouwend Excelsior, waarna het merendeel van de wedstrijd zich op het middenveld afspeelde.
Op de tribunen werd Excelsior door een aardige dame met zeer luide stem aangemoedigd en dat was eigenlijk bijna het belangrijkste feit...

De tweede helft gebeurde er meer. ARC koos voor de aanval en eindelijk kwamen de echte kansen. na 5 minuten ging Daan als linksbuiten mooi zijn mannetje voorbij en gaf goed voor. Bilal tikte hem er netjes in en de 1-0 was een feit.
Het spel werd er daarna niet mooier op en de lange bal werd van 2 kanten meer gebruikt. Hierdoor kwamen er wel wat meer kansjes aan beide kanten. Het was vervolgens Sem die de 2-0 dacht te scoren. Helaas buitenspel.

Uiteindelijk bleef het dus 1-0 maar deze zeer belangrijke 3 punten waren binnen.

Tijd om in de kleedkamer weer eens een "overwinningsdans" te doen en Beau heeft ons hiermee verrast.

Vervolgens trakteerde Nikivor de jongens op patat.

Mannen, blijf geloven in jullie zelf! Jullie kunnen het echt!