R. (Rick) Sinnige

Onbekend

Zware teleurstelling.. 0-1 verlies tegen Voorschoten..

Je kunt vooraf nog zoveel bespreken, trainen, doornemen... Maar als "het" er even niet is, wordt dat gewoon afgestraft.

Vandaag de wedstrijd tegen Voorschoten, een team in degradatiegevaar. OK, we hebben het altijd lastig tegen Voorschoten, maar dat wisten we vooraf.

De eerste helft waren we gewoon niet onszelf. En binnen enkele minuten werd dat keihard afgestraft door Voorschoten. Vanuit een corner maakten ze gemakkelijk de 0-1. Halverwege de eerste helft kwamen we ook nog eens met 10 man te staan en de rest van de 1e helft was Voorschoten gewoon de minst slechte ploeg.

In de rust werden we door de coach nog even op de feiten gewezen.

Na de rust gelukkig een heel ander ARC. Ondanks dat we met 10 man waren was het ARC dat de klok sloeg. Voorschoten trok een muur rond het eigen strafschopgebied en verdedigde soms wel met 9 man. Ze hoopten op snelle counters maar gelukkig voor ons lukten die niet. We kregen enkele kansen maar het geluk werd deze keer niet afgedwongen. En dus ondanks dat 90% van het 2e deel op de helft van hen zich afspeelde, Caine af en toe in de aanval werd gezet én zelfs bij corners van hen het merendeel van hun spelers op de eigen helft stond af te wachten, kwamen wij niet tot scoren toe. Slim gespeeld voor de punten, dat compliment mag Voorschoten wel geven.

Jammer mannen dat jullie even niet scherp waren, en pas in de 2e helft lieten zien wat jullie waard waren. Voorschoten zal zeer blij zijn met de 3 punten en zo was het voor een aantal toch nog een leuke ochtend. Voor ons geldt: snel de wedstrijd vergeten en volgende keer scherp vanaf moment 1.. Jullie kunnen het!