ARC JO15-1

3e divisie C

17 november 2018 10:45

Onbekend

Zelfs de scheids complimenteerde onze jongens met hun inzet in de 2e helft en gaf aan dat een gelijkspel terecht was geweest..

Maar helaas. Dan hadden we de tweede helft 2x moeten scoren i.p.v. 1x.
Toch, hoe gek het ook klinkt, we hadden 2x gescoord maar één ( kopbal Coen) werd afgekeurd vanwege buitenspel. Wij zouden graag de VAR willen raadplegen, want als het buitenspel was, was het echt randje...( zie foto)
Vervolgens pakte de keeper de bal net op of achter de lijn in een andere situatie ( zie andere foto)..zodat we misschien zelfs 3 doelpunten gemaakt zouden hebben. Misschien gaat echter niet op in het voetbal..

Maar eigenlijk hadden we het te danken aan onszelf. De eerste helft lieten we ons volledig overrompelen. De 1-0 kwam in het begin van 1e helft vanuit een goed genomen vrije trap. De 2-0 en 3-0 waren omschakel momenten en onoplettendheid.
Dat we nog op 3-1 kwamen was echt vrij onverwachts. Thom schoot de bal vanaf rechts mooi over de keeper heen. Verder hadden we weinig in te brengen in de eerste helft.

De tweede helft was gelukkig totaal anders. Nu wel fel, knokken voor iedere bal. Een fiks veldoverwicht en kansen..
Uit één van die kansen scoorde Sem. Over de andere "doelpunten " heb ik het al gehad.

Aan het eind stond het dus 3-2 voor VELO...

Positief is dat jullie de tweede helft hebben kunnen laten zien wat jullie waard zijn. Als jullie dit een hele wedstrijd volhouden gaan we de punten echt wel weer pakken. Kop op mannen!!