Westlandia JO15-1

3e divisie C

10 november 2018 10:15

Gezien de stand in de competitie wisten we dat we het moeilijk zouden krijgen. Zeker omdat ons team nog steeds niet helemaal fit is.

De eerste helft begon Westlandia sterkt. Veel balbezit en vooral vaak de 2e bal pakkend. Daar lieten wij wel wat liggen. Caine redde echter een paar keer erg sterk en halverwege de wedstrijd keerde het tij. Sem miste helaas een mooie kans en zo leek het af te gaan op 0-0 bij de rust. De scheids van vandaag hield de wedstrijd heel erg kort en het was dus erg goed opletten en beheersen.
1 minuut voor rust, een wat vreemde vrije trap. En waar we vorige week daar een voordeeltje van hadden, vandaag dus niet. De omschakeling kwam te laat en Westlandia scoorde de 0-1. Vlak daarna rust. Balen dus..

De tweede helft gingen wij op zoek naar de gelijkmaker en dat zat er zeker in.
Halverwege de 2e helft echter kregen we een rode kaart ( de scheids was erg streng, zeiden we al) en iedereen dacht dat het nu gebeurd was. Maar de frustraties werden omgezet in extra kracht en Jay scoorde de 1-1. Heel knap mannen.
Westlandia kreeg het erg moeilijk tegen de 10 fanatieke spelers van ARC en mocht de handjes dichtknijpen dat het niet 2-1 werd. Tja, als je dan geen geluk hebt...
Wat schlemielig was er achterin een misverstand bij een corner en tergend langzaam rolde de bal ons doel in... 1-2.

Nog fanatieker werd gezocht naar de verdiende gelijkmaker. Die kwam er niet en door de ruimte achterin werd het in de laatste minuut nog 1-3.

Erg jammer mannen, want hier had meer ingezeten. Knap hoe jullie de koppies omhoog kregen bij de tegenslagen.

Op naar de volgende wedstrijd en jullie gaan krijgen wat jullie verdienen!