3 - 2

ARC JO15-1

3e divisie C

29 september 2018 11:00

Nadat we de eerste wedstrijd terecht hadden verloren, waren we erop gebrand de 2e competitiewedstrijd anders af te sluiten.

Helaas liepen we wederom na enkele minuten achter de feiten aan. Een vrije trap van HVV werd mooi en gevaarlijk voor het doel gebracht en de slimme en snelle linksbuiten van HVV verraste de verdediging. 1-0 voor HVV.

Even slikken maar de koppies bleven goed staan we gingen op jacht naar de gelijkmaker.
Door een inschattingsfout achterin kon HVV enkele minuten later, tegen de verhouding in, heel simpel de 2-0 maken. Echt balen!

Goed om te zien dat onze jongens wederom de koppies niet lieten hangen. Het spel zag er beter en verzorgder uit dan afgelopen week en het merendeel van de 1e helft speelde zich af op de helft van HVV. Hier en daar een schot en wat andere kleine kansjes, maar daar bleef het bij.
Dan wordt halverwege de 1e helft Sem onderuit gehaald in de 16 m. Wessel benutte de penalty en de aansluitingstreffer was een feit.. 2-1.

Dan vlak voor rust een inschattingsfoutje achterin en wederom, heel effectief werd dit door HVV afgestraft. 3-1 . en gelijk daarna het rustsignaal..

De 2e helft speelde zich wederom grotendeels af op de helft van HVV met af en toe een gevaarlijke uitval maar de verdediging liet zich nu niet meer verrassen.
Wessel kreeg voorin nog een aardige mogelijkheid maar het het was uiteindelijk Sem die de 3-2 liet aantekenen na een goede voorzet van Rens, waar de keeper onvoldoende grip op kreeg.

Het laatste kwartier werd wanhopig gezocht naar de (terechte) gelijkmaker. Het spel werd slordiger en we kwamen helaas niet meer tot scoren. Vlak voor tijd werd Coen nog in de 16m van HVV onderuit gehaald maar de scheids vond dit geen penalty. Zo bleef het dus 3-2 voor HVV ..

De eerste competitiewedstrijd dus terecht verloren. De tweede onterecht verloren.. op naar de derde. En of dat onterecht winnen of terecht winnen wordt.. dat gaan we volgende week zien.

Gezien het betere veldwerk deze wedstrijd heb ik er alle vertrouwen in. Jullie kunnen het, kanjers!!