63'

2e klasse B

27 oktober 2018 12:00

De aanvang van de voorbereiding in de warming up gebeurde in winterse sfeer. (zie foto's)

We begonnen niet scherp aan de wedstrijd en kregen ook geen grip op de tegenstander die vervolgens via een goede combinatie in 21 Minuut op 1-0 voorsprong kwam. Na een wissel en een omzetting  in de 27 Minuut konden we hierna goed partij geven. Dit resulteerde in de 33 Minuut uit een hoekschop de 1-1  Een goed genomen hoekschop van Julia Samsom werd goed ingekopt door Kirsten Nijhoff. Tot aan de rust waren en nog knappe reddingen van beide keepers.

Vanuit de rust komende ARC Vrouwen gingen na een duidelijke verhaal en nog een wissel voor de 3 punten. Dit resulteerde heel snel in de 48 Minuut na een fout van de verdediging van Rijnvogels 1-2 door Annemein Lukkien. In de 52 Minuut uit een hoekschop met een halve omhaal in de kruising door Lisa Prins 1-3 een en nog geen 6 Minuten later door dezelfde Lisa Prins met een fantastische vrije trap 1-4. Enige minuten later liet Rijnvogels in de 63 minuut het net bollen achter bij de goalie van ARC. Na dit doelpunt probeerde Rijnvogels met lange ballen de aansluitingstreffer te realiseren, echter dit lukte niet . zo bleef het  2-4 en namen de ARC Vrouwen de 3 punten mee naar Zegersloot.

De ARC Vrouwen gaan zich nu opmaken voor de volgende wedstrijden tegen de koploper ST Sparta /JVOZ VR1.  we gaan er weer voor!!!