VSC JO19-1

-

ARC JO19-1

11 september 2018

Het goede scoreverloop van de vorige oefenwedstrijd, afgelopen zaterdag (0-5) werd gisteravond uit bij VSC (Utrecht) uitkomend in de 5e klasse, nog eens dunnetjes over gedaan. Met goed verzorgd combinatie voetbal werd het een prachtige avond voor onze jongens. Verdedigend zat het prima in elkaar en aanvallend waren er af en toe prachtige aanvallen te bewonderen. In de 9e minuut scoort Cas Devilee de 0-1 in de linker hoek. Hierna komt VSC 2 x voor het doel, maar echt gevaarlijk werd het niet omdat beide pogingen voor het doel langs gingen. In de 26e minuut krijgt Auke Westerduin de bal en geeft de bal mee aan de goed mee opgekomen Niels Valk die in de korte hoek de 0-2 scoort. Niet veel later geeft Auke een prachtige pass over ca 40 mtr. op de vrij staande Milan Kuyper die direct weer terug gaf op Auke die helaas vervolgens de bal naast schiet. In minuut 32 ontvangt Timo de Graaf door het midden de bal van Milan Kuyper. Hij bedacht zich geen moment en haalde snoeihard uit en scoort in de linker onderhoek de 0-3. Een paar minuten later was het al weer raak. Auke, goed doorgegaan op rechts geeft de bal voor op Wessel Sterk die met een fraaie kopbal de 0-4 scoort en dit was tevens ook de ruststand.

De tweede helft gaf een zelfde beeld. VSC kwam er in deze periode eigenlijk ook weer niet aan te pas. De vers ingebrachte wissels mochten zich deze helft ook laten gelden. Joshua Kassels, Boyd Baatje, Tren Drexhage, Joe van Heusden, Bart Schuurman en Mohammed kwamen zo ook weer aan spelen toe en een tweetal van hen scoorden ook nog eens. In de 53e minuut scoort Auke Westerduin uit een voorzet van Boyd Baatje de 0-5. Echter één invaller ging deze avond met de eer strijken en dat was Tren Drexhage. Met een onvervalste Hattrick bracht hij de uiteindelijke 0-8 eindstand op het scorebord door in de 63e minuut uit een voorzet van Bart Schuurman met het hoofd, en in 68e (intikker) en in de 85e minuut (intikker) te scoren.

Iedereen ging dan ook met een goed gevoel naar huis en geeft veel vertrouwen voor de aanstaande zaterdag (15-09) te spelen bekerwedstrijd thuis op Zegersloot tegen TOGB. De aanvang hiervan is 14.15 uur. Wil men een ronde verder komen dan zal er met ruime cijfers gewonnen moeten worden daar Sportlust’46 inmiddels op 4 punten staat. Het belooft dus een spannende pot te worden. Kom gerust kijken, u bent van harte welkom.