2 - 2

ARC JO15-1

26 januari 2019 10:00

Onbekend

Quick Boys kon vandaag prima bespeelbare velden leveren en zo togen wij s ’ochtends vroeg naar Katwijk voor een oefenduel. Onze tegenstander, QB JO15-1, was  weer een 2e divisionist.

De eerste helft was overduidelijk voor Quick Boys. Ze speelden netjes en verzorgd waar wij wat rommelig veldwerk tegenover zetten. Toch hadden ze een uitverdedigingsfoutje van ons nodig om te kunnen scoren. Ondanks enkele kansen kwamen ze in de 1e helft niet verder dan deze 1-0.

In de rust gaf de trainer nuttige tips en de 2e helft liet een ander beeld zien. Hoewel, binnen 2 minuten stond het 2-0 voor QB door een rommelige momentje uit een corner.

Daarna liet ARC zien dat inzet en teamspirit resultaat op kan leveren.

Met de wind nu in de rug kwam er meer ruimte voorin. Achterin gaven we bijna niets meer weg.  Het middenveld werd fysiek wat steviger neergezet door Beau en Coen te laten opschuiven.

Uiteindelijk was het een mooie vrije trap van Jay, die de lat raakte, waarna Coen in de rebound de 2-1 scoorde met een gerichte kopbal. We bleven vervolgens de aanval zoeken, op naar de gelijkmaker.

Achterin wisten we de snelle aanvallers en opkomende verdedigers op tijd af te remmen. En anders stond Caine in het doel nog zijn mannetje.

In de laatste minuut maakte Wessel een mooie actie op links, bracht de bal voor en Tim tikte hem achter zijn standbeen het doel in. 2-2. Vlak daarna floot de scheids af.

Wederom een mooi resultaat en als het onze jongens lukt om de 1e helft met minimaal evenveel passie en inzet te spelen als de 2e helft, gaan we een mooie 2e helft van de competitie in.

Ik heb er alle vertrouwen in. Ga zo door, kanjers!