3 - 1

ARC JO19-1

2e divisie B

2 november 2019 15:00

Op zaterdag 2 november 2019 moest JO19-1 aantreden tegen Den Bosch JO19-1 in stadion De Vliert. ARC staat er niet goed voor in de competitie maar ging met vol vertrouwen naar Den Bosch. ARC begon fel aan de wedstrijd ze zaten er boven op. Wel waren ze er slordig met het balbezit. Veel ballen werden zo in de voeten van de tegenpartij gespeeld. ARC creëerde daardoor geen tot weinig modelijkheden in de eerste helft. Er was niets aan de hand tot een bal van de tegenpartij met geluk tussen de verdediging van ARC viel. Winston kon niet meer bij de bal komen en kwam ARC in de 38e minuut op een 1-0 achterstand. Na de rust ging ARC hoger druk zetten, om zo de 1-1 te forceren. ARC kreeg wat mogelijkheden maar in de aannames en de passing kwamen ze te kort. Den Bosch daarentegen had daar geen last van. De bal ging makkelijk rond en de passing en de aannames waren bij hun wel zuiver. Na een domme en onnodige overtreding op eigen helft kreeg Den Bosch in de 63e minuut een vrije trap die prima werd benut. Met een fraai geplaatste bal stond ARC met 2-0 achter. 2 minuten later kwam ARC wel terug na een prima goal van Nordin. Door het hoge druk zetten van ARC ontstonden er veel ruimtes tussen de linies. Na een simpele een-twee van Den Bosch en een schot op goal werd het in de 75e minuut 3-1. In het restant van de wedstrijd kwam er in de stand geen verandering meer. Een prima leidende scheidsrechter die voor beide partijen geen gekleurde kaarten hoefde te tonen floot in de 92e minuut voor de laatste maal. ARC moet aan de bak om van de laatste plaats af te komen. volgende week in Nijmegen zal er dan ook gewonnen moeten worden. De jongens van ARC gaan er dan ook alles aan doen om van de laatste plaats af te komen. De aftrap in Nijmegen begint 14.45 uur.