0 - 3

UNA JO19-1

2e divisie B

5 oktober 2019 14:30

Na afgelopen dinsdag nog een goede overwinning behaald te hebben tegen ARGON werd er afgelopen zaterdag thuis gespeeld tegen UNA. ARC begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd waardoor UNA al direct een paar goede kansen kreeg.  Gelukkig stond het visier nog niet scherp bij deze mannen waardoor de stand gelijk bleef. Na 7 minuten spelen kreeg ARC toch de eerste goal om de oren vanuit een counter. Hierna zocht ARC direct naar de gelijkmaker en creëerde wat kleine kansjes. Helaas kon ARC deze kansen niet omzetten in een goal, waardoor de gelijkmaker uitbleef. Aan het einde van de eerste helft kwam Enock Da Costa nog hard in botsing met zijn tegenstander. Beide spelers moesten helaas het veld geblesseerd verlaten. Hierna floot de scheidsrechter voor het einde van de 1ste helft en zocht ARC met een 0-1 achterstand de kleedkamers op.
Kort nadat de tweede helft was begonnen kreeg ARC al direct de 0-2 (47e minuut) om de oren vanuit een mooi afstand schot van de linksbuiten van UNA. In deze fase van de 2de helft was ARC niet fantastisch en probeerde de coach van ARC met 2 nieuwe spelers het tij te keren. Niet lang daarna werd er nogmaals gewisseld door ARC en werd er opnieuw een verse speler ingebracht. Helaas was de tijd te kort om de wedstrijd te kantelen. Zeker toen vanuit het niets de 0-3 (69e minuut) viel. We moeten deze wedstrijd maar snel vergeten en ons volgende week proberen te herpakken als we uit spelen tegen Westlandia. Genoeg werk te doen dus want O19-1 was geen schim meer van de ploeg die afgelopen week nog twee keer overtuigend wist te winnen.