ARC JO19-1

2e divisie B

23 november 2019 13:00

Onbekend

Op zaterdag 23 November speelde ARC JO19-1 uit bij De Treffers uit Groesbeek. Na de overwinning van de zaterdag daarvoor op Alexandria’66, zat de sfeer er goed in en ging het team vol vertrouwen op naar de andere kant van het land. Toen om 13:00 uur de aftrap genomen was begon ARC aan een niet al te sterkte eerste helft waar ARC er weinig aan te pas kwam. Ondanks dat De Treffers grotendeels in balbezit was door de hoge druk die ze in de beginfase gaven wist ARC achterin weinig tot niks weg te geven. Naar mate de rust naderde kwam ARC wat meer in het spel onder andere omdat De Treffers het hoge druk zetten niet meer kon volhouden. Er werden en paar halve kansen gecreëerd en op slag van rust wordt er na een mooie actie van Joey een counter opgezet die eindigt met een goal voor ARC gemaakt door Boyd Baatje. De tweede helft was van beide kanten niet heel sterk maar ARC kreeg wel de kansen. Na een goede actie van Ayoub weet de keeper de bal nog net uit het doel te halen. Ondanks de gemiste kansen staat ARC nog steeds sterk achterin en ARC weet dan ook deze overwinning volwassen mee naar huis te nemen. Tijdens de terugreis hing er in de bus een tevreden gezellige sfeer. Zaterdag wacht op Zegersloot al weer de volgende tegenstander Excelsior Maassluis. De aftrap is 14.30 uur en de wedstrijd zal gespeeld worden op Veld 2.