8 - 0

Rohda '76 JO19-1

Groep 2 12

14 september 2019 12:15

Afgelopen zaterdag 14 september hebben wij onze 3de bekerwedstrijd tegen Rohda’76 JO19-1 gespeeld. Om 12.15 stonden we samen met onze grensrechter Andre Muller startklaar op veld 6.

Op de afwezigheid van Michael na zijn we vandaag compleet. We starten met de volgende elf spelers: Timo op doel, Menno, Menno, Danny, Sem en Jordy  achterin, Wessel, Cedric en Mats op het middenveld en Max, Yilmaz en Jasper in de aanval. Dit betekent dat Mitchell, Pim, Jasper en Jordy op de bank beginnen.

Het was eerlijk gezegd een eenvoudige wedstrijd met heel veel kansen voor ARC. We stonden al binnen 3 minuten door een doelpunt van Yilmaz voor. Mooi begin dus. Een aantal minuten later, in de 11e minuut maakt Yilmaz, dankzij een hoge bal van Menno, de 2-0. Zoals ik zei ging het ons makkelijk af. Na 30 minuten spelen stond het al 4-0. Cedric maakte de 3-0 en Max de 4-0. De laatste goal van de eerste helft werd in de 38e minuut door Max gemaakt. We gingen dus met een goed gevoel de rust in.

De start van de 2e helft verliep moeizaam, omdat niet alle spelers van de tegenstanders op het veld stonden. Na een mislukte poging zijn we eindelijk gestart met 2 wissels. Pim en Mitchell er in en Max en Mats zijn eruit gehaald. Het getreuzel van Rohda wordt in de 46e minuut gelijk afgestraft. Dankzij een foute terugspeelbal van Rohda, scoort Mitchell de 6-0. Een goed begin van de tweede helft en net zoals de eerste helft ging het ons makkelijk af. We hebben de wedstrijd uiteindelijk met 8-0 gewonnen. Cedric heeft de 7-0 en de 8-0 gemaakt.

Al met al een leuke wedstrijd met heel veel kansen. Op naar de volgende bekerronde!