VV Haastrecht JO15-1

1e klasse 5

16 november 2019 12:15

A. (Arnold) Stam

Het duel met Haastrecht kende in de eerste helft weinig hoogtepunten want de kansen voor beide doelen waren schaars. Een van die mogelijkheden was wel al in het begin van de wedstrijd toen Thomas uit een corner net over kopte. Ook Bradley had ARC aan de leiding kunnen brengen, maar de keeper van Haastecht redde prima. Haastrecht stelde hier eigenlijk niet veel tegenover. Het beperkte zich tot verdedigen waarbij de harde hand niet werd geschuwd. Telkens werden de aanvallers van ARC met de hand tegengehouden, lichte overtredingen die de scheidsrechter helaas niet zag. Vlak voor rust leek ARC, dat het in de wedstrijd zonder Nabil moest doen die een bruiloft had, aan de leiding te komen toen Bradley door het midden werd weggestuurd en alleen op de keeper af kon gaan. Helaas had de anders zo trefzekere spits het vizier niet helemaal op scherp staan en zijn inzet verdween aan de verkeerde kant van de paal.

In de tweede helft kwam Haastrecht wat meer opzetten. Gelukkig was Sven in het doel paraat om een paar keer goed redding te brengen. De bezoekers leken zelfs op voorsprong te komen, maar een goede aanval werd op het laatste moment nog aangeraakt door een speler van Haastrecht, die buitenspel stond. Was hij van de bal af gebleven dan had de goal zeker geteld!
Vijf minuten voor tijd had ook ARC nog een mogelijkheid om te scoren, maar Bradley werd wel erg hard van de bal gezet. Hij hield er een ribblessure aan over. Zo bleef het 0-0.

Aanstaande woensdag speelt de ploeg een oefenwedstrijd tegen JO13-1. Eerst was Feyenoord de tegenstander, maar de Rotterdammers hebben helaas afgezegd. Voor de competitie volgt aanstaande zaterdag weer een thuiswedstrijd. Tegenstander is Woerden. Aanvang 12.15 uur,