ARC JO15-2

1e klasse 5

26 oktober 2019 11:00

Onbekend

De JO15-2 heeft geen potten kunnen breken tegen DSO. In Zoetermeer werd het 4-0 voor de thuisploeg.

Met de onstuimige wind in de rug begon ARC aan het lastige karwei in Zoetermeer. Tegenstander DSO had in de competitie nog maar een keer verloren en had in een van de gewonnen duels Alphense boys met maar liefst 7-0 geklopt, een ploeg waar ARC in de openingsronde van deze competitie met 4-1 van had verloren. Toch viel de sterkte van DSO een beetje tegen of anders gezegd ARC kon in de eerste helft goed meekomen. Het duel speelde zich dan ook af op het middenveld en ARC was zeker niet de mindere! Het duurde tot de 28e minuut voordat er een kans voor DSO viel te noteren, maar toen was het wel meteen raak ook. De bonkige spits van de Zoetermeerders kon ongehinderd het zestienmetergebied van ARC inlopen en keeper Sven simpel omspelen: 1-0. Dit betekende ook de ruststand.

In de tweede rondgang kreeg ARC het moeilijker, maar hielden de ploegen zich in de eerste tien minuten nog in balans. Er was ook een kans voor ARC te noteren, maar Bradley werd op een correcte manier van de bal gezet, net op het moment dat hij wilde schieten. Twee minuten hierna werd het 2-0 voor de thuisploeg en de manier waarop dit doelpunt werd gescoord geeft stof tot nadenken bij ARC, want de spits van DSO dolde in de zestienmeter drie man van ARC alsof ze er niet stonden en kon de bal vervolgens panklaar voor een van teamgenoten leggen die wel raad wist met dit buitenkansje:2-0. Nadat Bradley zijn tweede kans tegen de keeper op had geschoten liep DSO verder weg door middel van een pegel van zeker 25 meter 3-0 en vlak voor tijd redde Sven in eerste instantie op een goed schot, maar moest hij het antwoord in de rebound schuldig blijven: 4-0.

Aanstaande zaterdag een thuiswedstrijd tegen VEP en ook die ploeg heeft nog maar een keer verloren!