3 - 5

VEP JO15-1

1e klasse 5

2 november 2019 12:15

Zelden zal er een voetbalwedstrijd zijn gespeeld waarvan de eerste helft zo verschillend was ten opzichte van de tweede rondgang. Het gebeurde bij de wedstrijd tussen ARC JO15-2 en VEP JO15-1. Het begon goed voor ARC. Met Peer in de gelederen en met Jelke op doel was er in de tweede minuut al succes. Een prima pass van Nabil werd op de juiste waarde door Bradley ingeschat:1-0 Tien minuten later had Bradley zelfs de 2-0 op zijn schoen maar nu redde de keeper van VEP op het laatste moment. 2-0 werd het toch in de 28e minuut en weer was het Bradley die scoorde en weer was de pass van achteruit uitstekend. Toch deed ook VEP goed aan de wedstrijd mee en kreeg zelfs een kans voor open doel die een van de Woerdenaren naast wist te krijgen. Een minuut later scoorde VEP echter wel en net op het moment dat iedereen ervan uit ging dat 2-1 ook de ruststand zou worden stuurde Thomas met een formidabele strakke voorzet Bradley opnieuw aan het werk en weer scoorde de linkerspits, die daarmee een heuse hattrick op zijn naam bracht.

Een 3-1 voorsprong dus bij rust en dat betekende een ongekende luxe voor dit ARC team dat nu toe slechts een punt in de competitie had behaald. Na rust ging echter alles fout wat maar fout kon gaan. Direkt na het fluitsignaal zette VEP druk op ARC en de verdediging van de thuisploeg kreeg de bal niet meer weg. Al na twee minuten kwam VEP op 3-2 en na die goal kwam ARC er helemaal niet meer aan te pas. Voorin kwam geen bal meer aan, de middenvelders werden compleet overlopen en de verdediging maakte vaak dezelfde verkeerde keuzes. Het werd uiteindelijk 3-5 voor VEP en daarmee kwam ARC nog goed weg. Een zeker lijkende overwinning werd op deze manier knullig om zeep geholpen.

Aanstaande woensdag is er een oefenwedstrijd tegen Nieuwkoop. Kijken of de ploeg zich kan herpakken!