Woerden JO15-1JM

1e klasse 5

23 november 2019 12:15

Onbekend

De wedstrijd tussen ARC JO 15-2 en Woerden JO 15-1 ging in de eerste helft volkomen gelijk op. Met Brent van de JO15-1 in de gelederen en Jauke als keeper viel er in de eerste rondgang slechts een mogelijkheid te noteren. Uit een goede voorzet van Noah kogelde Brent net naast het doel. Ook Woerden kreeg zo goed als geen kansen zodat de ruststand van 0-0 een logische was.

De tweede rondgang kreeg een ander beeld. Al na vier minuten had ARC via Brent kunnen scoren en een minuut later kwam Bradley alleen voor de vijandelijke keeper. In beide gevallen leidde het echter niet tot succes. In de veertiende minuut viel het doelpunt aan de andere kant. Op het moment dat ARC met tien man speelde omdat Brent een gele kaart had ontvangen, schoot een van de aanvallers van Woerden op het doel. In tweede instantie kon ook Jauke er geen vinger meer tussen krijgen 0-1. ARC moest op jacht naar de gelijkmaker en die kwam er ook op het moment dat de thuisploeg een penalty kreeg. Thomas D scoorde, nadat hij eerst nog op de keeper had geschoten. 1-1. Lang kon ARC niet van de verdiende gelijkmaker genieten want een minuut na de goal van Thomas vloog de bal aan de andere kant van het veld tegen het net. Een schot van zeker twintig meter afstand precies in de bovenhoek. 1-2. Vlak voor tijd leek ARC toch de verdiende gelijkmaker te scoren, want de keeper van Woerden pakte een schot van dichtbij duidelijk achter de lijn. Zo duidelijk dat de grensrechter van Woerden zelfs naar het midden wees. Helaas oordeelde de scheidsrechter anders en liet hij gewoon doorspelen. Consternatie alom want als zelfs de grensrechter van de tegenpartij ziet dat de bal achter de lijn was geweest, dan zou je denken dat dit signaal wordt overgenomen. Niet dus en hiermee werd ARC een gelijkmaker ontnomen.

Aanstaande zaterdag een uitwedstrijd tergen de koploper ESTO. In Bodegraven wordt om 11.00 uur afgetrapt.