ARC JO19-2

Groep 2 14

19 oktober 2019 13:00

Onbekend

Zaterdag 19 Oktober speelde ARC JO19-2 de eerste bekerwedstrijd in de knock out fase tegen Excelsior Jo19-2. Met op de achtergrond stadion Woudestein begon om 13;00 uur de wedstrijd, met in de basis bij ARC: Timo, Danny, Sem, Pim en Jordy, Michael, Cedric, Mats, Max, Jasper en Mitchell. Wessel was afwezig en de overige jongens begonnen op de bank.

Na de aftrap werd er een nieuw record gevestigd door ARC: binnen 17 seconden lag de bal in het doel van Excelsior, met dank aan een goal van Max. Hierna had ARC nog vele kansen maar ze wilden er niet in voor ons, tot de 30e minuut wanneer Jordy een bal op doel schiet en Jasper oplettend is bij de rebound en de 0-2 erin schiet. Vier minuten later scoort Max zijn tweede van de middag, maar die vreugde is snel voorbij wanneer ARC staat te slapen bij een corner in de 40e minuut en Excelsior de 1-3 scoort, met deze stand gaan we dan ook de rust in.

In de tweede helft komen Pim, Michael en Mitchell naar de kant en is het de beurt aan Yilmaz Pedro en Menno. In de tweede helft is ARC iets minder overheersend dan de eerste en scoort Excelsior in de 59e minuut dan ook uit een vrije trap de 2-3. Dan lijkt het toch weer een soort spannend te worden, maar gelukkig is Max daar weer voor zijn hattrick en schiet hij op assist van Yilmaz snoeihard de 2-4 binnen rond de 72e minuut. Dit was de laatste goal van de wedstrijd, wat betekent dat, ondanks dat het zeker geen foutloze wedstrijd was, ARC weer een ronde verder is in de beker.