ARC JO17-1

3 - 1

Forum Sport JO17-1

22 februari 2020 12:15

Vandaag staat er een oefenwedstrijd op het programma voor ARC JO17-1 tegen Forum Sport JO17-1. Vooral een belangrijke wedstrijd voor Navarro; dit is namelijk zijn oude club en natuurlijk is hij, maar ook het hele team, uiterst gemotiveerd om deze wedstrijd naar hun zelf toe te trekken.

De eerste helft wordt er goed gevoetbald. Hier is ook te zien dat Forum Sport zeker geen verkeerde ploeg is, waar ARC een goed weerwoord op heeft. Na ongeveer 10 minuten is het ARC die de score opent. Mo geeft de bal voor uit een vrije trap, en Timo staat op de goede plek om de bal er van dichtbij rustig in te tikken: 1-0 al redelijk vroeg in de eerste helft. Ongeveer 20 minuten later is het Jesper die een goede dieptebal geeft op Wessel nadat Djemairo goed ruimte creëert. Deze goede bal wordt over de keeper gewipt door Wessel (eerste doelpunt van het jaar voor hem) waardoor het 2-0 staat. Met deze stand gaan we ook de rust in.

De tweede helft heeft Forum Sport wat meer balbezit, waardoor ze steeds dichterbij het doel van ARC komen. Dit heeft uiteindelijk resultaat: een gevaarlijk schot vanaf links vliegt goed de lange hoek in waardoor de 2-1 op het bord staat. Dit geeft natuurlijk motivatie voor Forum Sport om de gelijkmaker erin te schieten: snel hierna komt er nog een goal uit een goede aanval maar deze wordt afgekeurd voor buitenspel. Een kwartier voor tijd wordt de wedstrijd toch beslist in het voordeel van ARC. Navarro schiet een vrije trap voor het doel die op zijn beurt echt iedereen voorbij gaat, dus ook de keeper van Forum Sport: 3-1. Dit is ook de eindstand van deze wedstrijd.

ARC is de laatste weken goed bezig: 4 keer gewonnen op rij. Over 2 weken gaan we zien of hier nog verandering in komt; de Alphenaren reizen namelijk af naar het verre Maastricht (MVV) voor een echte topper in het stadion van de profclub! Eerst nog even genieten van de overwinning wat een uitstekend vooruitzicht is voor de komende wedstrijden.